Kozak megpróbálja támadni és Vittek. Természetesen kap egy esélyt, azt mondja

SENEC. Szlovák labdarúgók kedden találkozott hagyományosan Szenc nemzeti zraze előtt zárul minősített Championship 2016 Franciaországban.

százszázalékos C vezetője vár két rendkívül nehéz teszt Spanyolország ellen (szeptember 5 Oviedo) és Ukrajna (szeptember 8. Zsolna). Lehetséges, hogy utánuk lesz áhított közvetlen megközelítés a döntő tornára biztos.

Csak a szlovákok és az angol képesítések járni még akkor is, anélkül, hogy a legcsekélyebb habozás. Csoport matek játék után hat mérkőzést nyilvánvaló.

Ha a tanulók edző Jána Kozáka megnyeri Ukrajna, közvetlenül továbbítja a bajnokságot. Szlovákok nem üzembiztos.A csoport azt is verte Spanyolországban.

zraze hiányzik csak csatár bet365 kifizetés módok Martin Jakubko Ruzomberok, amelyet adunk a csapat ma este. „Mi igényes dupla header előtt Spanyolország – Ukrajna,” mondta egy bevezetés a média šesťdesiatjedenročný Kozak.

„Minden játékos érkezett időben és rendben -, amíg a Jakubka kötelezettségeinek eleget jutott Anyaegyesületi. Úgy vélem, hogy már a Spanyolország elleni épít egy versenyképes csapatot, hogy megverje a jó eredmény.”

Malajziában hiányzik megsérült két támogatási Ján Ďurica (Lokomotiv Moszkva) és Vladimír Weiss (SC Lekhwiya). A kártyákat nem engedélyezett Oviedo felállás és a kapitány Martin Škrtel (Liverpool), vagy pajzs középpályás Juraj Kucka.

Mielőtt Kozákom érdemes több rejtvényeket.Egyikük lesz megoldani közepén szlovák védelmi Oviedo. „Együtt munkatársaink vagyunk róla, persze, sok indokolt” Kozak mondta.

„Mi készítettünk egy pár dolgot. Meglátjuk. Természetesen ezek fontos labdarúgók, de ezek a játékosok azok minőségét,” mondta válogatott edzője.

„Ami a Kuck, ez egy jó játékos, de nem vagyunk az ágyán, és megpróbált Hrošovský Greguš. És azt is, hogy minőségi. És cseréje Vladka Weissa van néhány játékos.”

A legértékesebb legjobb megtérülést Róbert Vittek. És a csapat is ex-Trnavian Erik Sabo, aki a közelmúltban költözni PAOK. A választás akkor akár húsz játékos.

Vittek a szerző négy gólt a 2010-es világbajnokság döntő tornára Dél-Afrikában.Ezek sújtja a számos személyi sérülést, de jelenleg ő játszik rendszeresen Fortuna liga mez Slovan Bratislava.

A nemzeti csapat visszatért, és egy új beszerzés az olasz vice-bajnok AS Roma Norbert Gyömbér. A nagyváros jött az éves otthont Catania.

„Örülök, hogy egészséges, és ő megoldotta a jövőben, mert Catania problémák vannak. Minden mérkőzés a csapat, ha lesz a bíróság, akkor kell egy hatalmas motiváció”, mondja Kozák.

„Szeretem azt a tényt, hogy a Robo köztünk. Úgy vélem, hogy ez orvosilag alkalmas.


Van elég ideje kipróbálni vele, és természetesen ebben doubleheader kap egy esélyt,” tette hozzá. Jelölőbizottság Szlovákia

/ selejtezők Euro 2016 Spanyolország (szeptember 5 Oviedo) és Ukrajna (8.Szeptember Zsolna) /

Ján Mucha (Slovan Bratislava), Matúš Kozáčik (Viktoria Plzeň), Ján Novota (Rapid Wien)

Peter Pekarík (Hertha Berlin), Kornel Saláta (Slovan Pozsony), Tomáš Hubočan (Dinamo Moszkva), Norbert Gyömbér (AS roma), Ľubomír Michalík (MSK Zilina), Martin Škrtel (Liverpool), Dušan Švento (elsőFC bet365 sport fogadás online Köln), Lukáš Tesák (Arsenal Tula)

Viktor Pečovský (MSK Zilina), Juraj Kucka (AC Milan), Ján Greguš (FK Jablonec), Patrik Hrošovský (Viktoria Plzeň), Róbert Mak (PAOK Salonika ), Stanislav Šesták (Ferencváros), Marek Hamšík (Napoli), Ondrej Duda (Legia Warsaw), Erik Sabo (PAOK Salonika), Michal Ďuriš (Viktoria Plzeň), Miroslav Stoch (Bursaspor)

Adam Nemec (Willem II Tilburg), Martin Jakubko (MFK Ružomberok), Róbert Vittek (Slovan Bratislava)

bet365 bónusz